Ledige lejligheder til leje i Lemvig kommune​

Leder du efter en ledig lejelejlighed?

Er du på udkig efter en ny bolig til leje i Bøvling, Gudum eller måske i Lemvig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bo i Lemvig finder du et boligselskab, der administrerer lejeboliger i hele Lemvig kommune, og vi har løbende ledige lejligheder til leje.

Lemvig er det perfekte sted at slå sig ned, hvis du foretrækker at bo i et smukt område tæt på både strand og skov. Her får du dog også meget andet end smuk natur. Lemvig er nemlig en gammel og historisk by, der er spændende at gå på opdagelse i, og derudover kan du finde et utroligt spændende kulturliv i byen. Der er både noget for de unge og de ældre, og kommunen er derfor et oplagt valg, uanset hvem din husstand omfatter.

Her kan du finde din nye lejebolig

Vi har i alt 630 boliger, så du har rig mulighed for at finde en lejelejlighed i det skønne Lemvig. To af vores boligafsnit er desuden indrettet med bofællesskab for udviklingshæmmede.

Vores boliger er fordelt således:

  • Lemvig By: 576 boliger
  • Gudum: 12 boliger
  • Bøvling: 19 boliger
  • Ramme: 5 boliger
  • Klinkby: 12 boliger
  • Lomborg: 6 boliger.

Kontakt os og indhent information om vores ledige lejligheder

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores ledige lejligheder, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring lejlighederne, området eller vores by- og kulturliv generelt. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at indhente information om de forskellige områder i kommunen, eller hvis du har brug for information om de forskellige huslejepriser.

Lemvig er stedet, hvor du kan finde en ledig lejelejlighed i smukke naturomgivelser tæt på både skov og strand, og samtidig kan du gå på opdagelse i den historiske by, hvor du kan nyde godt af det spændende og mangfoldige kulturliv.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bo i Lemvig

Industrivej 25, 7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

CVR: 18510316

Kontaktoplysninger

Telefon: 96 64 00 01

E-mail: mail@boilemvig.dk 

Telefontider

Mandag - onsdag: 10.00 - 12.00

Torsdag: 10.00 - 12.00 og 13.00 - 17.00

Fredag: lukket